Robert Ostrowski Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Robert, a belki podwieszen odchyliles lekko od osi? Bo z tych ujec to ciezko cos wypatrzec. Wojtek ,pod spodem plata sa takie małe dziurki w które wklejam belki z kołkami i nie wiem czy Italka zrobiła to poprawnie i szczerze to nie wnikam model z pudła A jak z kolorami ,w miare dobre beda te co podałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 A jak z kolorami ,w miare dobre beda te co podałem ? Patrząc na to: http://www.ipmsstockholm.org/colorcharts/stuff_eng_colorcharts_humbrol.htm i http://hobby.home.pl/pactra.html dokonałeś prawidłowego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 to sie ciesze a co do belek to wunurałem z neta plany Szerszenia i tam sa rónolegle do k-ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Sporo miejsc do zaszpachlowania. pokaz palcem poza tymi które wymagaja dopieszczenia papierem a sa juz zaszpachlowane Oczywiście każdy rozumie, że mój palec będą symbolizowały czerwone kółka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 tylko nie pobijcie sie - Robert moze miec broń Zamknięta w szafie we "Fabryce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 za uroczony Kamilowymi kolorowymi szajdingami postanowiłem spróbować i o to jak wygląda moja nieudolna podróba ,zobaczymy jak to wyjdzie po nałożeniu bazy użyte kolory szajding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 dół pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Fiu, fiu, jeszcze do gazety lub czasopisma poleci Dobrze dajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Szerszeń gustowny, ale chyba jest racja Robert co do schodka na dziobie między osłoną radaru a dalszą częścią. Rzuć tam na spokojnie okiem, co i jak. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Szerszeń gustowny, ale chyba jest racja Robert co do schodka na dziobie między osłoną radaru a dalszą częścią. Rzuć tam na spokojnie okiem, co i jak. Pozdro Mikołaj jest bardzo delikatny ,foty go jeszcze powiekszaja ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo na "zywo" go nie widać a o to chodzi w tym"projekcie" Góra dzisiaj pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi