miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Na pocz?tek prezentuję mój model sklejony 2 lata temu jest to Western Star "Baywatch". Ci?gnik wyszedł nawet nieĽle, aczkolwiek naczepa ma błędy, głównie na tylnej ?cianie. W ciężarówce został wykonany od podstaw sleeper oraz fotele w kabinie zostały obite skór?. Była to moja pierwsza przeróbka, więc widać to P.S 3 model, ale dwa poprzednie to raczej marna historia, bo były one robione w 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 fajny,ale zberznośc kół mnie trochę razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Migs fajny model, tylko powiedz mi co sie stało z rurką w silniku, która służy do wydechów, komina co ona pękla czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 fajny,ale zberznośc kół mnie trochę razi Jezeli chodzi o to, ze sa krzywe, to nie wiem dlaczego, ale po jakims czasie model jakby siadl na przednich kolach, moze klej jeszcze nie zwiazal i sie cos wygielo. Nie wiem, bo nie ogladalem osi przednich. tylko powiedz mi co sie stało z rurką w silniku, która służy do wydechów, komina co ona pękla czy co. Wtedy nie wiedziałem co to jest szpachla A teraz nie chem tego poprawiać, bo jak to ruszę to zaraz cały model pójdzie do rozbiórki, a tego nie chem, bo szkoda na to czasu. Lepiej kupić nowy model, lub dokończyc obecne ambitne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Hej, Migs fajny model, tylko powiedz mi co sie stało z rurką w silniku, która służy do wydechów, komina co ona pękla czy co. Wojtek !! dzięki, że jesteś ... dzięki Tobie mam szansę rozruszać moje szare komórki. Widzę, że język polski dalej w czołówce przedmiotów. Wracając do tematu, przewód o który pytasz, nie ma nic wspólnego z układem wydechowym, a wręcz przeciwnie, jest to element układu doprowadzającego po przez filtry (z kominami - jak przystało na australijczyka) powietrze do silnika. Model ma sporo niedociągnięć (nie trzyma geometrii), niedomalowania, plamy, no i fakt, że to ni pies i wydra. Naczepa typowo amerykańska, ale ciągnik wskazuje na Australię. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Model ma sporo niedociągnięć (nie trzyma geometrii), niedomalowania, plamy, no i fakt, że to ni pies i wydra. Naczepa typowo amerykańska, ale ciągnik wskazuje na Australię. Niestety nie wszystko wyszło idealnie lub nawet poprawnie, ale jak na pierwszy model, który został pomalowany, to naprawdę nie jest źle. Co do tego, że ciągnik australijski, a naczepa amerykańska to był to jak zapewne wiesz gotowy zestaw firmy Italeri, więc tak wyszło Miałem ambicje na zrobienie naczep australijskich, konkretnie dwóchwraz z wózkiem dolly, ale nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Hej, Trening czyni mistrza Co do zestawu, to fakt, Włosi się nie popisali. Czekam na następne projekty !!! pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 fajny,ale zberznośc kół mnie trochę razi Przednie kółka są jak w naszym rodowitym Ursusie Miqs99-> Nie obraź się, to taki mały żart. Mi samemu takie kółka wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi