kowal76 Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Witam Przedstawiam mój najnowszy modelik. Jest to Antonov An-30 B w skali 1/144 z zestawu Eastern Express. Model jak zwykle w moim przypadku malowany pędzelkiem. Oczywiście nie obyło się bez użycia szpachli i papieru ściernego głównie przy spasowaniu gondoli silników. Planuję stworzyć kolekcje tematyczną samolotów cywilnych za wschodniej granicy . Przepraszam za fotki. Pozdrawiam Grzesiek created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Taki zgrabny model i samolot zasługuje na znacznie lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2012 [Taki zgrabny model i samolot zasługuje na znacznie lepsze zdjęcia./quote] Pełna zgoda Woit , postaram się w sobote zrobić fotki w świetle dziennym , może będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Komórką dużo lepsze nie będą, może masz dostęp choćby do jakiejś "małpy"? Model jest spory więc macro konieczne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2012 No właśnie nie bardzo mam dostęp do sprzętu fotograficznego ale postaram sie coś wykombinowac . Mam już dosyć fotek robionych komórką. Co to jest ta "małpa" pytam bo nie jestem obeznany w terminologi fotograficznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 A taki aparat gdzie tylko naciskasz a on sam robi resztę - w moim środowisku, a w innych chyba również, synonim dla najprostszych/najtańszych aparatów - obecnie taki nowy można kupić za ok. 100-200 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2012 Czyli zwykły mały aparacik . Ja robię te fotki Sony Ericsonem z aparatem 5 MPX cyber coś tam. W takim razie muszę zakupić takową "małpę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Twoje modele wyglądają świetnie, widać opanowanie pędzla na wysokim poziomie. Zdjęcia faktycznie do poprawy. Może rozważ też zakup aerka jak już małpę będziesz kupował, jak dodasz go do swojego warsztatu to będzie już pełna rewelacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi