fenek Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 może by kolega pokazał coś na temat modulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Czołem Najnowszy film - jak prosili niektórzy - dotyczy podstaw modulacji. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Super . Nie chciało by Ci się teraz przy okazji zrobić na tym samym modelu sbs o olejach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Będzie wszystko, aż do gotowca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Super . Już czekam na kolejne części. Jak byś w nich jeszcze powiedział jak malujesz założone gąski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Fajne.Tez jestem ciekaw olei.Duzy plus za prezentacje,malo z Was lepszych to robi.Nalezy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Pora na obicia, kolejny film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Można coś zasugerować ? Gdybyś mógł na koniec filmiku dawać zdjęcie z efektem pracy-było by to lepiej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Dopiero teraz znalazłem czas, żeby obejrzeć twoje poradniki i muszę przede wszystkim pogratulować pomysłu i chęci i powiedzieć,że podobają mi się te filmiki. Fajnie się je ogląda, techniki są dobrze wyjaśnione no i łatwiej jest wyciągnąć informacje, w porównaniu do przeglądania warsztatów i galerii. Aż chce się samemu próbować Do głowy jedynie przyszły mi dwie uwagi/sugestie: - pierwsza, tak jak napisał Grzesiek, 2 może 3 fotki na końcu pokazujące efekty pracy - druga, jakieś bardziej kontrastujące tło w przypadku robienia modeli z jasną farbą bazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzięki panowie za opinie i sugestie, oczywiście zastosuje się. Na razie próby "generalne", niebawem coś ciekawszego (mam taką nadzieję) Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzięki kolego że poświęcasz swój czas by podzielić się swoją wiedzą z mniej doświadczonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Witam Kolejne filmiki gotowe - tym razem dowiecie się jak szybko i w bardzo łatwy sposób wykonać imitację rdzy na tłumiku wydechu na przykładzie RSO w skali 1:35. Na razie w angielskiej wersji językowej, po polsku będzie za chwil kilka. A tu wersja PL: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 dzięki fajny patent spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Witam Do wątku dodam, iż z tutoriali powstał magazyn modelarski. Już troszkę tego się uzbierało - zapraszam: https://www.youtube.com/user/Przemo1CK Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Gorąco polecam zwłaszcza nowicjuszom w dziedzinie łoszingu, brudzingu, itp. sorki ale nie tu umieściłem post i nie wiem jak go z tąd usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Witam Filmów przybywa - kolejny odcinek magazynu modelarskiego "Nit" już na moim kanale - zapraszam ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi