Wojciech Butrycz Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Wszystkim Wesołych Świąt i Dobrego 2013 roku, zasobnego portfelu na nowe modele, wraz z zapowiedzią ostatniego (?) z zapowiadanych Mi-2 z HobbyBossa. Wojciech Butrycz Cytuj
Robert_Thorz Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 No to ja mojego rozbabranego intecha zostawiam w spokoju. Czekam na te cacko i robie przeszczep już zrobionych bebechów. Super wiadomość!! Dzieki Cytuj
Wojciech Butrycz Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Zgadzam się z Pepsi_Adamem. Do poprawienia jest nie tylko głowica, ale też śmigło ogonowe, płoza ogonowa (też raczej do 1/48), a także tzw. rysunek belki ogonowej, wzierniki, linie podziału. Niezbyt realistyczne są też koła podwozia głównego. Mój model został w tych miejscach poprawiony, ale wirnik jest jeszcze trochę za duży. Cytuj
Wojciech Butrycz Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Takie będą malowania (kalki) dla niego. Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Artek82 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Łaciatek powien być chyba błękitny od dołu A szachownice jakieś takie poobracane Chyba że to malowania z przed i po "restrukturyzacji" oznakowań Cytuj
Wojciech Butrycz Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Podkłady do schematów malowania są tak samo błędne, jak te do wykonania modelu (koszmarnie duże wirnik i płoza ogonowa, oraz dodatkowo zupełnie złe i wymiarowo i kształtowo, jak chodzi o końcówki łopat wirnika ogonowego). Już na tych planszach widać co powstanie , jeśli się zrobi model prosto z pudełka! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi