Wojciech Butrycz Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Wszystkim Wesołych Świąt i Dobrego 2013 roku, zasobnego portfelu na nowe modele, wraz z zapowiedzią ostatniego (?) z zapowiadanych Mi-2 z HobbyBossa. Wojciech Butrycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 No to ja mojego rozbabranego intecha zostawiam w spokoju. Czekam na te cacko i robie przeszczep już zrobionych bebechów. Super wiadomość!! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Zgadzam się z Pepsi_Adamem. Do poprawienia jest nie tylko głowica, ale też śmigło ogonowe, płoza ogonowa (też raczej do 1/48), a także tzw. rysunek belki ogonowej, wzierniki, linie podziału. Niezbyt realistyczne są też koła podwozia głównego. Mój model został w tych miejscach poprawiony, ale wirnik jest jeszcze trochę za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 8 Lutego 2013 Autor Share Napisano 8 Lutego 2013 Takie będą malowania (kalki) dla niego. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Łaciatek powien być chyba błękitny od dołu A szachownice jakieś takie poobracane Chyba że to malowania z przed i po "restrukturyzacji" oznakowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 8 Lutego 2013 Autor Share Napisano 8 Lutego 2013 Podkłady do schematów malowania są tak samo błędne, jak te do wykonania modelu (koszmarnie duże wirnik i płoza ogonowa, oraz dodatkowo zupełnie złe i wymiarowo i kształtowo, jak chodzi o końcówki łopat wirnika ogonowego). Już na tych planszach widać co powstanie , jeśli się zrobi model prosto z pudełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi