Tendo Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Zbytnio nie znam się na lotnictwie, ale wnioskując po ludziku po prawej stronie, będzie to śmiglak z Babich Dołów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 wnioskując po ludziku po prawej stronie, będzie to śmiglak z Babich Dołów???A co zdradza, że to Babie Doły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Akurat kleje sobie "świąteczną" mi dwójkę i ostatnio pooglądałem sobie zdjęcia z lotnisk. Figurka przypomina mi obsługę techniczną z marynarki wojennej. Jeśli takich stroi używa się na innych lotniskach to zbytnio mnie nie bijcie bo po prostu nie znam się aż tak bardzo na lotnictwie jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Niee, spokojnie, myślałem po prostu że coś konkretnego zasugerowało Ci, że jest to lotnictwo morskie. A takie stroje są noszone przez personel obsługujący statki powietrzne niemalże we wszystkich jednostkach. Tu na przykład Świdwin: http://eskadra.net/galeria/40elt/2009/lotyswid2009/DSC_6955.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Adamie, to czasy BD czy Dęblin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Grzes dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Ha! Krzynka z zimną pepsi czeka na dzielnych lotników No ładnie tam sobie chopaki w Tomaszowie imprezujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 PKWN??? A ile to ma procentów?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 He He - to ze 60 ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 W zależności od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi