Skocz do zawartości

(galeria na powitanie) Revell'owski PzKpfw VI 1:72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witojcie...

Nie chciałem aby mój pobyt na tym forum odnosił się jedynie do SPAMOWANIA i narzekania na innych...

Chciałem wtrącić SWOJE "Trzy Grosze"... Nie jestem Pancerniakiem, ale raczej wychodzi na to że MARYNISTĄ... Mniejsza o to kim jestem... Tutaj wrzucę zdjęcia mojego ostatniego BZDZIEŁA

th_Kotek.jpg

th_Kotek2.jpg

th_Kotek3.jpg

th_Kotek4.jpg

th_Kotek5.jpg

th_Kotek6.jpg

th_Kotek7.jpg

th_Kotek1.jpg

th_Kotek9.jpg

A teraz dajcie upust SWOIM emocjom

Napisano

Mi się podoba . Zwłaszcza ostatnia fotka Tylko to czerwone coś (to pociąg czy co?) nieco psuje klimat

Napisano

Zajerąbisty model

Zimmerek jaką metodą nakładany?

A ostatnie zdjęcie to już klasyczne w propagandzie drugowojennej.

Ach chciałbym mieć tak dobrze wykonany do mojej armii - ale mam tylko malowany pędzlem bez zimmeritu, nie do końca skończony

Napisano

Witam,

na pierwszy rzut oka jest całkiem nieźle. Jednak na zdjęciach nie widać szczegółów. No i większość jest tak nieco nieprzyjemnie ciemna... Przydałoby się więcej zdjęć podobnych do piątego, gdzie model jest przyzwoicie oświetlony i dokładnie widać malowanie.

Napisano

Ładny model bo estetetycznie zrobiony jednak szkoda ze prosto z pudła. Moim zdaniem zimmerit jest...jakby to napisać...zbyt gruby, zbyt głębokie wgłębienia. Jednak uznanie, że to samorobny bo równie dobrze można było kupić żywiczny z Atak Model

Napisano

Jeśli chodzi o mnie to nie jestem dość majętny aby kupować niekiedy elementy fototrawione albo żywiczne i staram się używać mej inwencji twórczej... Wiele elementów w moich modelach plastikowych zastępuję kartonem a niekiedy w kartonie przewinie się plastik, drewno... I tak powoli i do przodu rośną moje punkty EXPERIENCE

Na tych zdjęciach pokażę Wam według życzenia model niedokończony i tuż po NATRYSKU

th_1004.jpg

th_1006.jpg

th_1010.jpg

th_1011.jpg

th_per005.jpg

To zdjęcie przedstawia model chylący się ku KOŃCOWI budowy

Napisano

Ładnie, naprawde ładnie. Model w plenerze wyglada znakomicie. Czekam na kolejna porcje fotek.