kamil zoszak Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Witojcie... Nie chciałem aby mój pobyt na tym forum odnosił się jedynie do SPAMOWANIA i narzekania na innych... Chciałem wtrącić SWOJE "Trzy Grosze"... Nie jestem Pancerniakiem, ale raczej wychodzi na to że MARYNISTĄ... Mniejsza o to kim jestem... Tutaj wrzucę zdjęcia mojego ostatniego BZDZIEŁA A teraz dajcie upust SWOIM emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Mi się podoba . Zwłaszcza ostatnia fotka Tylko to czerwone coś (to pociąg czy co?) nieco psuje klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Zajerąbisty model Zimmerek jaką metodą nakładany? A ostatnie zdjęcie to już klasyczne w propagandzie drugowojennej. Ach chciałbym mieć tak dobrze wykonany do mojej armii - ale mam tylko malowany pędzlem bez zimmeritu, nie do końca skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam, na pierwszy rzut oka jest całkiem nieźle. Jednak na zdjęciach nie widać szczegółów. No i większość jest tak nieco nieprzyjemnie ciemna... Przydałoby się więcej zdjęć podobnych do piątego, gdzie model jest przyzwoicie oświetlony i dokładnie widać malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Ładny model bo estetetycznie zrobiony jednak szkoda ze prosto z pudła. Moim zdaniem zimmerit jest...jakby to napisać...zbyt gruby, zbyt głębokie wgłębienia. Jednak uznanie, że to samorobny bo równie dobrze można było kupić żywiczny z Atak Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 13 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi o mnie to nie jestem dość majętny aby kupować niekiedy elementy fototrawione albo żywiczne i staram się używać mej inwencji twórczej... Wiele elementów w moich modelach plastikowych zastępuję kartonem a niekiedy w kartonie przewinie się plastik, drewno... I tak powoli i do przodu rośną moje punkty EXPERIENCE Na tych zdjęciach pokażę Wam według życzenia model niedokończony i tuż po NATRYSKU To zdjęcie przedstawia model chylący się ku KOŃCOWI budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew16 Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Ładnie, naprawde ładnie. Model w plenerze wyglada znakomicie. Czekam na kolejna porcje fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi