Pablo G. Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam, Szczęśliwego Nowego Roku. Chciałbym Wam zaprezętować mój najnowszy model, jest to Jagdtiger dragona #6285. Postanowiłem spróbować sił z żimowym malowaniem, a oto efekt: wszelkie opinie mile widziane, życzę miłego oglądania. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dakota74 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Bardzo ładny. Gratulacje! Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Wyszedł bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Model super az prosi sie o jakas blotnista chociaz podstawke,bez fajerwerkow ale z blotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Model prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Mnie sie podoba sam kombinuje teraz Jagdtigerka tylko troszke mniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Łoo... Nigdy Jagdtiger mi się szczególnie nie podobał, ale chyba zmienię zdanie. Trafiłeś w mój gust kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Maszyna wyszła świetnie:) Bardzo dobrze poradziłeś sobie z zimowym kamo... Musisz popracować nad błoceniem na pewno można zrobić to lepiej... Poza tym świetne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi