tomi Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam szanownych forumowiczów.Mam na imię Tomek,mieszkam w niewielkiej miejscowości niedaleko Białegostoku.Wiek,no cóż można by powiedzieć poważny.Modelarstwem interesuję się od nie dawna. Modelarzem nie jestem,co najwyżej sklejaczem.Uczę się czystego sklejania,poprawnego pasowania części no i malowania.Wybaczcie że swoje prace prezentuję w nietypowy sposób ale obiecuję że się poprawie.Gdyby ktoś skusił się jednak na kliknięcie linku byłbym wdzięczny za konstruktywną ocenę moich wypocin.Miłego oglądania.Pozdrawiam Tomek. http://mojaprzygodazmoelarstwem.blogspot.com/?spref=fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Moja Opera nie dała rady. Dojechałem do zdjęcia winylowych (chyba ?) gąsienic i zabrakło mi cierpliwości. pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Tomek zrob tutaj taka galerie: wklei po kilka zdjec każdego modelu ,mi na blogu tez na długo cierpliwosci nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Przede wszystkim ogranicz ilość zdjęć. Wybrać kilka najlepszych to też sztuka. Na Twoim blogu prędzej przeglądając wyłączy to niż przejrzy choć połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Coś nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Na tyle ile starczyło mi cierpliwości oglądać Twoje modele muszę powiedzieć że zrobiły na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Wpisujesz tak: [img=http://i1354.photobucket.com/albums/q686/Tomasz_Wadi_Bienasz/DSC05758_zps16b639cc.jpg] I wychodzi tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Slash, dziękuję za naprowadzenie mnie, koledze reggy za przydatny poradnik.Nie wszystkie zdjęcia są dobrej jakości ale jaki aparat takie fotki.Wydaje mi się że zdjęcia są zbyt duże.Teraz czekam na opinie.Kleić dalej czy zająć się czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Kolega chyba kalki nakłada po brudzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Co na prawym błotniku Tygrysa robi palemka DAK, a na lewym klocek pod lewarek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Sorry, dostałem nudności przy przeglądaniu warsztatu. Na przyszłość postaraj się robić trochę mniej zdjęć, a jak już będziesz robił to tak, że na jednym zdjęciu niech będzie kilka przyklejonych, złożonych elementów w całość, a nie że po przyklejeniu.spasowaniu każdego elementu fotka. Trochę tego za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Sporo zdjęć.. dużo zbliżeń - za mało fotek całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Modele w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Daruj już sobie te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuję wszystkim za brak wyrozumiałości.Wstawiłem zdjęcia tak jak chcieliście bo liczyłem na to że ktoś je zobaczy i wypowie się na ten temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Nie ma sie co zalamywac. Wstawiaj warsztat,sluchaj rad kolegow i podnos poziom.Widac kilka technik masz opanowanych bardziej,kilka mniej a niektore daja przesadzone efekty.Grunt to cierpliwosc,opanowanie i umiar.Co dajesz na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Pantera mi się podoba. Pomijając nieposzpachlowane ślady po wypychaczach i inne podobne mankamenty malarsko - brudzeniowo przedstawia się nieźle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi