patrick72 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Cześć wszystkim, Jestem nowy na tym forum i mam 11 lat. Moj brat (dan-720) mi pomaga przy budowie mojego modelu bo już ma trochę doświadczenia w budowie Scanii. Oto model który zakupiłem skleiłem ramę i silnik, a Daniel pomalował je podkładem. Ogólnie będzie on malował model bo ja jeszcze nie umiem zbyt dobrze tego robić Moze model nie będzie idealny, no ale wiadomo ze 'Polak potrafi' i to będzie na tyle Cytuj
tomeka6 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 No jak na pierwszy model to trudny projekt sobie wybrales, ale zapewne brat Ci pomoze. Powodzenia w budowie. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2013 Super Moderator Napisano 2 Stycznia 2013 Zasiadam w pierwszym rzędzie i trzymam za ciebie kciuki. Cytuj
Mark666 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Nie zakładaj z góry że model Ci nie wyjdzie. Na spokojnie, bez pośpiechu. 15X przymierz na sucho, oczyść z nadlewek, szwów. jeszcze raz przymierz i działaj. Jak wrzucisz 1-2 zdjęcia to Ci tu nikt głowy nie urwie. Wszystko na spokojnie. Powodzenia. Zresztą masz super pomocnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi