Tremac Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Po ponad dwoch latach udalo mi sie wkoncu zmeczyc ten model Jest to Itelierowski Blitz w pudelku Tamki Ktos juz kiedys pisal dlaczego obie firmy robia takie zabiegi. Model bez zadnych dodatkow poza kilkoma przerobkami ktore wykonalem we wlasnym zakresie. Malowanie jedno z proponowanych przez producenta. Z trojkatem na dachu troche wyszedl problem ale to z nieznajomosci tematu. Myslalem ze postawiony jest wtedy gdy jest zaladowany ja przyjolem ze jest ale jeden z forumowych kolegow uswiadomil mnie ze stawiany byl gdy cos ciagnol. W takim wypadku bede musial podlaczyc jakis szpej nawet mam juz cos na oku. Zapraszam do krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Witam.Plandeka chyba robiona we własnym zakresie nie z pudełka malowałeś pędzelkiem? ja go mam w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam Zgadza sie plandeke dorabialem z recznika papierowego. Malowalem aero ale plamy poprawialem pedzlem poniewaz uzylem maskola i w kilku miejscach sie oderwal z farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Troszkę mi ta plandeka nie leży (chodzi mi o teksturę). Ale jako całość całkiem ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Tak jak napisał kolega bazylms poza trochę za grubą fakturą plandeki wyszedł bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 Dzieki panowie za opinie Plandeke wiem ze dzis zrobilbym inaczej. Jest to pierwsze zetkniecie z ta technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Fajny "maluch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi