Robert Ostrowski Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 temat może i był ale nie chce mi sie szukac i ktoś na szybko mi podpowie ,potrzebuje dobrej i niedrogiej lampy do oświetlenia warsztatu ,oczy mi siadają i lampka z Ikei juz nie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 o to to mi chodziło ,dzisiaj poł dnia zwiedzałem w swojej wsi sklepy z oswietleniem i właśnie czegos takiego szukałem Dzieki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Witaj!Jak możesz załóż sobie do lampki żarówkę LED lub tak jak ja używam halogenów 12V jest trochę kłopotów z instalacją(transformator)ale świecą naprawdę jasno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Kamil tak zapytam te 11 wat nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ewentualnie coś takiego: http://www.twojeswiatlo.pl/Lampki-biurkowe/Tede-lampka-biurkowa-2w1-czarna.html W zasadzie identyczna jak pokazał Kamil, ale możesz sobie wkręcić standardową żarówkę E27 jakiej chcesz mocy. Ja mam dwie takie przykręcone na wkręty na rogach stołu ze źródłami energooszczędnymi 24W co świecą (podobno) jak 115W. Przeważnie wystarcza jedna, ale jak trzeba to odpalam sobie drugą i mam cały stół oświetlony z dwóch stron. W hipermarkecie kupiłem po 40 zeta za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 decyzja podjeta ,dzieki Kamil za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Wszystko zależy od tego, co tam wkręcisz. Ja mam spiralne i nie wystają. Inna sprawa, że im niżej dajesz klosz, tym mniejsze prawdopodobieństwo świecenia w oczy ;) Ja naprawdę nie narzekam na te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi