Jakub 24 Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Cześć! Natchniony pięknymi pracami Korowiowa i Mchała zacząłem dłubać taką winetkę. Ma ona przedstawiać oddział waffen ss czyhający na rosyjskie czołgi. Do wykonania scenki wykorzystam dwa zestawy pegasusa: waffen ss i waffen ss set II. W miejscu białego kartonu pojawi się wiejski domek. Ewentualnie żołnierza z panzerfaustrem mogę wymienić na takiego: Co o tym sądzicie? Chętnie wysłucham waszych rad. Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Zostaw tego z panzerfaustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 a zamiast domku zrób riunę jakiejś fabrycznej budowli, a'la Stalingrad, bo domki już były, a na cegłach można się wyżyć modelarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Lipstein na fabrykę przyjdzie pora, a na razie chcę trochę poćwiczyć z roślinnością. Znalazłem stary i trochę zniszczony domek miniartu i postanowiłem go odnowić. Odciąłem potrzebne mi części i zmyłem trochę farbę. Prezentuje się tak: Przy okazji pozmieniałem trochę ustawienie figur. Co o tym sądzicie? Pozdrzwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 Zrezygnowałem ze zrobienia dachu ze strzechy (przyklejanie włosia od pędzla mnie wykończyło). Dorobiłem kawałek ściany, który jeszcze czeka na szlifowanie i dorobiłem drewniany dach. Przy okazji wyciąłem podstawkę ze styroduru. Co o tym myślicie? Ja osobiście mam wrażenie, że dach muszę trochę skrócić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Okap dachy chyba OK., ale czy nie powinny być naklejone dodatkowe deski zakrywające szpary między tymi już naklejonymi, tak na "zakładkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi