tornado Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 No wiedziałem ze zbyt piękne aby było prawdziwe teraz numery będziemy kupować pewnie w kioskach pocztom za mało zarobili a kupując w kiosku pewnie jakieś straty odzyskają więcej razy nic nie będe od nich kupował zrobiłem to raz i ostatni. Przestań narzekać i płakać wszak modelarstwo cierpliwości wymaga. A mnie dzisiaj miło zaskoczył doręczyciel Zamiast jak zwykle zostawić w skrzynce awizo, przytargał ogromną paczkę: a w niej dach i kolejne pudło: a w nim to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 A to by się pani w kiosku ucieszyła jakby przyszło jej na stan kilka takich pudełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzechu Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 No ja tez już mam te paczki kurierem przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 No ja tez już mam te paczki kurierem przysłali I na co ci była ta panika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi