Robert C Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Cześć Idąc za ciosem od razu po Achillesie biorę się za pumę. Z tego co wiem jest to model dość stary i nie umywa się do Dragona. Do samego modelu (IN BOX http://www.mojehobby.pl/products/Puma.html ) Dokupiłem lufę od RBmodel. Na razie postęp w pracach niewielki ale sklejam go dopiero od 2h : Merytorycznie nie będzie zgodny ponieważ nie wykorzystam żadnego z malowań pudełkowych. Myślałem na zrobieniem jednobarwnego w dunkelgelb . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Nie wiem jak powinno być, ale na pewno masz różnie bieżnik w oponach. Już posklejane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert C Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 nie opony nie są jeszcze posklejane . co rozumiesz prze różność bieżników ? sprawdziłem i pasują ale może się mylę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Myślałem że już skleiłeś. Na zdjęciu od końca nr 3, 4 i 5. Każda złożona inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts