Robert C Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Cześć Idąc za ciosem od razu po Achillesie biorę się za pumę. Z tego co wiem jest to model dość stary i nie umywa się do Dragona. Do samego modelu (IN BOX http://www.mojehobby.pl/products/Puma.html ) Dokupiłem lufę od RBmodel. Na razie postęp w pracach niewielki ale sklejam go dopiero od 2h : Merytorycznie nie będzie zgodny ponieważ nie wykorzystam żadnego z malowań pudełkowych. Myślałem na zrobieniem jednobarwnego w dunkelgelb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Nie wiem jak powinno być, ale na pewno masz różnie bieżnik w oponach. Już posklejane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 nie opony nie są jeszcze posklejane . co rozumiesz prze różność bieżników ? sprawdziłem i pasują ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Myślałem że już skleiłeś. Na zdjęciu od końca nr 3, 4 i 5. Każda złożona inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi