KAMIL90 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Witam przedstawiam mój kolejny model . Jest to Jagdpanzer IV/70 (V) Dragona , na modelu przetestowałem wiele dla mnie nowych technik i chemij miga i ak. Wiem, że zdjęcia pozostawiają wiele do życzenią. Wszelkie uwagi i podpowiedzi mile widziane created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Kamil! Zdjęcia masz za jaskrawe, niezbyt ostre i balans bieli jest źle ustawiony. Ciężko oceniać sam model i jego malowanie właśnie przez to. Sam mistrzem fotografii nie jestem, ale zobacz co udało mi się wyciągnąć z jednej Twojej fotografii: Twoje foto: Po obróbce : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Zdjęcia kiepskie, popraw bo model ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Odwrotnie założona jedna z gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Bardzo fajnie zrobione łaty kamuflażowe. Mam nadzieję, że to ładne przejście między kolorem bazowym i nimi, to nie wina nieostrych zdjęć. No i tradycyjnie przychrzanię się o nazwę nadaną temu modelowi przez producenta. Powinno być PzKpfw IV/70 (V). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2013 Witam wstawiam nowe zdjęcia mam nadzieje , że są lepsze od poprzednich created by picasa2html.com Bardzo fajnie zrobione łaty kamuflażowe. Mam nadzieję, że to ładne przejście między kolorem bazowym i nimi, to nie wina nieostrych zdjęć. No i tradycyjnie przychrzanię się o nazwę nadaną temu modelowi przez producenta. Powinno być PzKpfw IV/70 (V). Co do plam kamuflażu to zostały namalowane aeografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Co do plam kamuflażu to zostały namalowane aeografem. No widzę, widzę. Na poprawionych fotkach widać też chyba, że niestety aerograf trochę "pluł", bo wyszły duże kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Model bardzo ladnie sie prezentoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Panowie ! model jest ładnie pomalowany ma to coś! ale czy nie widzicie albo nie chcecie widzieć ,spójrzcie na gąsienice !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Panowie ! model jest ładnie pomalowany ma to coś! ale czy nie widzicie albo nie chcecie widzieć ,spójrzcie na gąsienice !!!!! Oj Zenek-czepiasz się! a nie bywało tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Piter - raczej jest to nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi