ministersan Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Witam Przeprasam jesli info gdzieś jest, ale ja nie znalazłem. Czy jakaś firma robi gotowy kolor do wnętrza? Próbowałem sam uzyskać ten turkusowo-zielony kolor, ale mi się nie udało. Znalazłem farbę Soviet Interior Blue/Green producent: XTRACOLOR numer katalogowy: X629 ...ale nie jestem do końca do niej przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Jest podobna do Model Mastera. Słabo trafiony odcień. Agama robi dobry kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 (...)Agama robi dobry kolor. Czy masz na myśli nr C35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Ten też nie jest ok? :( To jedyna farba, której nie spróbowałem na wnętrze miga, a opinie na forach ma jako by była najbardziej trafiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Ten też nie jest ok? :( To jedyna farba, której nie spróbowałem na wnętrze miga, a opinie na forach ma jako by była najbardziej trafiona. Ja tak nie twierdzę, wręcz przeciwnie, chomikuję go właśnie z przeznaczeniem dla BIS-a i MF-a. Chciałem się tylko upewnić czy właśnie o tym pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 50% / 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 50% / 50% Dzięki Robert, ale jak się ma gotowca (Agama) to ciężko wydać kolejne dwie dychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 [quote name="Woit" Dzięki Robert' date=' ale jak się ma gotowca (Agama) to ciężko wydać kolejne dwie dychy.[/quote] ja wiem że Ty masz ale moze sie przyda dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Czy ta Agama jest dostępna w którymś z polskich sklepów internetowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 W Jadarze. Ale akurat nie ma na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Znalazłem tańszą alternatywę: Humbrol 2 + 48 (mniej więcej 50/50) , a potem orobinę białego dla rozjaśnienia. Zdjęcia postaram się dać jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi