indus Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Mała dioramka (skala 1:72). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Patrząc na zdjęcia nigdy bym nie powiedział że to jest 1/72. Wygląda jak 1/35. Bardzo ładnie oddana dynamika, malowanie super. Naprawdę dobra praca. Cytuj
Tremac Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Kawal swetnego modelarstwa nic dodac nic ujac. Cytuj
panzer_lehr Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Z tego co pamiętam, oznaczenia jednostek/dywizji, były na pojazdach malowane na błotnikach, ewentualnie na drzwiach, ale na bokach burt skrzyń ładunkowych...ja się nie spotkałem. Cytuj
indus Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Wzorowałem się na instrukcji z pudełka: Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi