indus Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Mała dioramka (skala 1:72). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Patrząc na zdjęcia nigdy bym nie powiedział że to jest 1/72. Wygląda jak 1/35. Bardzo ładnie oddana dynamika, malowanie super. Naprawdę dobra praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Kawal swetnego modelarstwa nic dodac nic ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Z tego co pamiętam, oznaczenia jednostek/dywizji, były na pojazdach malowane na błotnikach, ewentualnie na drzwiach, ale na bokach burt skrzyń ładunkowych...ja się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Wzorowałem się na instrukcji z pudełka: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi