Virgojavier Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Zamieszczam pare fotek, przy nastepnej wizycie postaram sie juz do niego wejsc, bo teraz podczas Airshow byly masakryczne kolejki, mam nadzieje ze sie przyda. Jak uzupełnisz to zrobimy jako "przyklejony" bo w takim stanie to nawet nie można tego nazwać "walkaround'em" Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Wiesz co, te trzy fotki to tak srednio zalsuguja na miano "Walkaround". Bys sie nie wyglupial nawet. No chyba, ze masz ich wiecej i bedziesz dokladal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgojavier Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 No dajcie mi chwile co? Upload troche trwa. Zdjecia zajmuja po 2MB, pozatym chcialbym robic relacje z tego wydarzenia jesli pozwolicie, mam mnowstwo innych ciekawych zwlaszcza silnikow. Jestem w trakcie edycji tego tematu wiec dajcie mi przynajmniej 2 godzinki zanim mnie zbanujecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Wrzucaj smialo Virgojavier - czekamy ! Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgojavier Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Ok teraz moge tylko tyle, zabieram sie za relacje, ale w nastepnym tygodniu wybieram sie juz tylko specjalnie po to zeby sfotografowac dla was kazdy szczegol. Oczywiscie jesli tylko chcecie. Jesli jestescie zainteresowani tym samolotem to pojade, bo jest to odemnie kawalek drogi (dokladnie 60 mil). Tak wiec bardzo prosze o nie krytywkowanie ze malo czy cos w tym stylu, zrobilem ile moglem za pierwszym razem, bylem tam z dziewczyna, bylo mokro i zimno jak na Anglie przystalo, wiec i tak dlugo wytrzymala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Aaaa... To sorry. W takim razie czakam niecierpliwie na wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Też czekam na więcej fotek ! Bo mam zamiar w przyszłości zrobić model dakoty w podobnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi