Grześ1541804924 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) skasować Edytowane 24 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 No Grzesiu, widze, ze wzielo Cie na plastik juz na dobre. Co moge w tej chwili powiedziec? Chyba za gesta farba malujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Chyba za gesta farba malujesz. Co oko fachowca to oko fachowca............ ja na tych fotkach tylko 1grosz wyraźnie widzę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 ja na tych fotkach tylko 1grosz wyraźnie widzęA to swoja droga... Popracuj tez nad umiejetnosciami fotograficznymi. Bo skoro dopatrzylem sie zaciekow i sladow po pedzlu na nieostrych fotkach, to one tam poprostu musza byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 23 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam. Majek przy plastiku raczej zostanę na stałe. marek_1101 myślę, że jakość zdjęć się poprawiła. A na dzień dzisiejszy HMMWV dostał kompletne podwozie (nie licząc kół). Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Całkiem schludnie pomalowane podwozie. Oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Teraz ja mam też wrażenie że troche za gęsto farby dałeś. Ps - dobra rada - rób zdjęcia w warunkach naturalnych. Bo sztuczne światło raczej będzie dawało taką żółtą poświatę. A lampa błyskowa w trybie makro też nie jest za dobrym pomysłem. Ps - oprocz tej czerwonej części nie brudzisz już podwozia na tym etapie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Model idzie ci świetnie życze powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 A w jakich barwach będzie to maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam. Grzes początkowo M1025 miał otrzymać pustynne malowanie US Army ale zmieniłem zdanie. Jak go pomaluje jeszcze nie wiem. Jutro postaram się wrzucić fotki z postępem prac (lecz nie obiecuję). Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam, niewiele zrobiłem tyle co pomalowałem wnętrze szoferki, wstawiłem siedzenia i dzwignie zmiany biegów. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Straszny seledynek. Jestes pewien, ze dobrze dobrales farbe? No chyba, ze to zdjecie takie przezolcone jest i barwy sa przeklamane. Rob fotki przy dziennym swietle. A jak juz robisz przy sztucznym, to ustaw sobie w aparacie manualny balans bieli (probkujesz cos bialego - np kartke papieru, wskazujac tym samym aparatowi, jaka barwa w danym oswietleniu traktowana ma byc jako biala, a reszte sobie sam dopasuje i skoryguje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi