jonnym Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Witam.Kolejny Bf 109 skończony.Tym razem maszyna z jesieni 1940 roku Adolfa Gallanda W NR 5819 czesto mylony z 5866.Samolot wyposarzony w celownik lunetowy, płyte pancerną, silnik DB 601 N.Samolot bardzo czesto przemalowywany gdzie z okresu kilku miesiecy mozna spotkac kilka malowań. Model malowany Farbami Pactra RLM 65,02,71.Wnętrze RLM 02.Celownik lunetowy RLM 66. Sam model jest dobrze składalny, bez wiekszych problemów i szpachlówki. Kilka fotek: Fotka z kamo... I fota grupowa: Edytowane 19 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Messerek fajny, ale może wypadałoby napisać jaka skala, jaki producent zestawu? PS Te zacieki spodu jakoś są udokumentowane? Nie chce mi się wierzyć żeby maszyna "szefa" latała tak zafajdana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 19 Lutego 2013 Autor Share Napisano 19 Lutego 2013 Hej Banny, sorki teraz zauwazyłem ze nienapisalem skali i producenta. Co do zacieków to czesto je widywałem ale rzeczywiscie nie u "dolfo". Zacieki juz zostawiam i mysle na nowym malowaniem dla wersji E-7 Tamiya...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Hej Jaśku, nieźle zmęczona ta 109, ogólnie sprawia przyjemne wrażenie. Po zdjęciu grupowym widzę ze muszę popracować nad powiększeniem mojej eskadry Spitfire-ów o na chwile obecną przegrywam Bitwę o Anglię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Ładniutki.. linkę można by troszku naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Witam.Ta linka troche mnie drazniła i juz jest poprawiona. Kolejny model czas zaczynac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 podoba mi się gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Model fajnie zrobiony, ale nie jest to jego maszyna, Dolfo znany był min. ze swojego salonowego obycia, nienagannych manier więc wątpliwe by latał, tak umorusanym Emilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi