young Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Czy ktoś orientuje się jakie wymiary posiadały cfry używane w numerach bocznych naszych MiG-23 Najważniejsze dla mnie są: wysokość, szerokość i grubość (niebo za szerokość mostka szablonu!). Nie wiem czy oba kroje miały takie same wymiary, ale zależy mi na tych pierwszych, późniejsze są bardziej zaokrąglone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 dziś wieczorem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 25 Lutego 2013 Autor Share Napisano 25 Lutego 2013 Będę bardzo wdzięczny. W tych okrągłych grubość wynosiła 80, szerokość 320, szerokość mostka 20, a wysokość 540 mm (wszystkie wymiary bez białego konturu). W kalkach techmodu, jakie miały się ukazać, oba kroje mają podobne wymiary, więc jeżeli nikt nie poda wymiarów tych pierwszych zrobię takie wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 odnalazłem takie wymiary wysokość cyfry 55 cm, szerokość 32 cm, mostek 3 cm, grubość 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Ok, dzięki wielkie Odstęp między poszczególnymi cyframi 100mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 no właśnie gdzieś miałem ale nie mogę się doszukać. Jak nie znajdę to wyliczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Może komuś się przyda, na podstawie wymiarów od Panów z Archeo Łask i zdjęć 021: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Aptekarska precyzja panów z Łasku... Ech, żeby wszystkie eksponaty były rekonstruowane z takim pietyzmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi