Gulumik Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam ponownie teraz przyszedł czas na pokazanie saharianki (następnej zresztą tylko insze działko i inaczej odrapana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Fajny modelik nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Super model, a jaki styrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 No trzeba przyznać- wykonałeś kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Model bardzo staranny i pełen fajnych detali, jednak ten kurz na kanistrach, kołach i burtach ma kolor ciut za bardzo... mocznikowy:) Wiem, że piaski Sahary nie są takie jak nasze plażowe, ale chyba ciut z żółcią przesadziłeś. Ale modelik kozacki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 23 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2007 racja - dobre określenie mocznikowy kolor - jakoś tak przesadził mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Bardzo ciekawy i rzadziej prezentowany model pustynnego weterana. Poza wspomnianym już mocno pożółkłym spodem nie widzę innych niedoskonałości czy uchybień. Całkiem przyzwoicie wykonane detale. Gratuluję udanego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Faktycznie nieco za żółty kurz, no ale model z najwyższej półki. Coś ostatnio same dobre modele- ale nie bójcie się niedługo pokażę swoją pumę, będziecie mieli co krytykować :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Jak dla mnie aż za bardzo zniszczona. Nie podoba mi się. A co powiedziecie o tej sahariance: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08f1410d417eb2b9.html sądze ze jest o niebo ładniejsza. Niestety nie wykonana przeze mnie tylko przez mojego przyjaciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Zniszczenia to rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje. Ja też nie lubię jakiś super, ekstremalnych wytaplanych po anteny w błocie i bez farby pojazdów bo jak toto by się prezentowało na półce, ale wiem że kosztuje to kogoś wiele pracy i wysoko oceniam takie modele. A zdjęcie jest tak marnej jakości, że trudno o nim cokolek powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Jak dla mnie aż za bardzo zniszczona. Nie podoba mi się. A co powiedziecie o tej sahariance: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08f1410d417eb2b9.html sądze ze jest o niebo ładniejsza. Niestety nie wykonana przeze mnie tylko przez mojego przyjaciela. nie interesuje mnie to czy się to Tobie podoba ale czy ktoś Cię prosił o to zdjęcie tutaj nie w Twoim temacie??? - naucz sie robić zdjęcia i to nie modeli przyjaciół tylko swoich mądralo. Ładniejsza w czym: w ciemnościach czy okularach +20 bo tak wygląda to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 A co mam mówić ze mi się podoba skoro tak nie jest. A zdjęcie to wrzuciłem tylko dla porówniania. Jeśli kogoś tym obraziłem to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi