Marcin1212 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Witam figurka niemieckiego żołnierza w skali1:35 , , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Chętnie bym coś powiedział o twojej figurce, ale nie da się :( Popraw fotki, wstaw ładniejsze, wtedy każdy na pewno powie co nieco o twojej figurce konstruktywnie. Przy obecnych fotach nie widać wiele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Witam mam nadzieje że zdjęcia będą lepsze , , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 No foty zdecydowanie lepsze. Osobiście nie mam się do czego przyczepić, ale jak napisał kolega w innym twoim Temacie, przedobrzyłeś z suchym pędzlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Dzięki za pozytywną ocene co do suchego pędzla, okalało się że farby różnych marek nie mieszają się ze sobą dobrze zielony chciałem rozjaśnić, wyszło trochę takie "przerysowane" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Oczki troszkę nie tegez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts