Marcin1212 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Witam figurka niemieckiego żołnierza w skali1:35 , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Chętnie bym coś powiedział o twojej figurce, ale nie da się :( Popraw fotki, wstaw ładniejsze, wtedy każdy na pewno powie co nieco o twojej figurce konstruktywnie. Przy obecnych fotach nie widać wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Witam mam nadzieje że zdjęcia będą lepsze , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 No foty zdecydowanie lepsze. Osobiście nie mam się do czego przyczepić, ale jak napisał kolega w innym twoim Temacie, przedobrzyłeś z suchym pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Dzięki za pozytywną ocene co do suchego pędzla, okalało się że farby różnych marek nie mieszają się ze sobą dobrze zielony chciałem rozjaśnić, wyszło trochę takie "przerysowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Oczki troszkę nie tegez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi