tu_es Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Witam znawców tematu Mam takie pytanie. Jako że bawię się modelarstwem dla relaksu, żadnych dodatków waloryzacyjnych itp itd - kupuję i sklejam niedrogie modele. Ostatnio znalazłem ciekawy model T28 Super Heavy Tank Firmy DRAGON (68750). Nie ukrywam, że to model powyżej moich możliwości finansowych. Czy ktoś gdzieś kiedyś widział ten model lub T29, T30 innych firm ? Szukałem, lecz niestety nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jak narazie tylko dragon, właśnie go sklejam i jest warty tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jak narazie tylko dragon, właśnie go sklejam i jest warty tej kasy Tymczasem: Na razie za wiele nie zrobiłem, ale już widać, że spasowanie jest średnie, trochę słabo jak na model za 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jak narazie tylko dragon, właśnie go sklejam i jest warty tej kasy Tymczasem: Na razie za wiele nie zrobiłem, ale już widać, że spasowanie jest średnie, trochę słabo jak na model za 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 nie łapać mnie tu za słówka :P jest troche słabo ze spasowaniem mimo tego ze model nie składa sie jak klocki lego jest warty tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi