tadeusz6514 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 To moja galeria -proszę o ocenę . Model firmy Mirage - reszta to samodzielne wykonanie , jak i dioramy ,żołnierzy , jeży oraz drutu kolczastego . Cytuj
Keisyzrk Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Wstaw normalne zdjęcia bo z miniaturek to można co najwyżej powróżyć :0 Cytuj
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 no kolego widać że się napracowałaś a tu nic nie widać przez te miniatury Cytuj
fenek Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Fajna scenka ładnie odwzorowana. a o wykonaniu to już inni się wypowiedzą Cytuj
tadeusz6514 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 Dziękuję - przepraszam że temat ten jest na dwóch częściach zagapiłem się i wstawiłem nie w tym miejscu , ale stało się .Reszta zdjęć jest na galerii [ model jak z obrazka ] zapraszam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi