tadeusz6514 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 To moja galeria -proszę o ocenę . Model firmy Mirage - reszta to samodzielne wykonanie , jak i dioramy ,żołnierzy , jeży oraz drutu kolczastego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Wstaw normalne zdjęcia bo z miniaturek to można co najwyżej powróżyć :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 no kolego widać że się napracowałaś a tu nic nie widać przez te miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Fajna scenka ładnie odwzorowana. a o wykonaniu to już inni się wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Pomysł fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Dziękuję - przepraszam że temat ten jest na dwóch częściach zagapiłem się i wstawiłem nie w tym miejscu , ale stało się .Reszta zdjęć jest na galerii [ model jak z obrazka ] zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi