Sudus Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Witam ! Przedstawiam Wam mój najnowszy "ulepek"- szkolną Peszkę. Nie przedstawiam go do oceny bo wiem,że nie jest wykonany na poziomie który jest reprezentowanyn przez większośc forumowiczów gdyż jestem świadom tego co w nim jest niedopracowanego. Napisze tylko,że udało mi się go skleic A tak naprawdę miałem już go dosyc i zostawiłe go w tej formie jaką prezentuję. Prace przy nim to KOSZMAR. W porównaniu do wersji bojowej którą miałem okazję już prezentowac tutaj - viewtopic.php?f=64&t=28596 Tworzywo z jakiego wykonano wypraski to jakieś nieporozumienie !!! Rozwarstwiające się,przy próbach jego obróbki typu szlifowanie i nacinanie nowych linii podziału tworzywo doprowadzało mnie do szału. Ale jakoś się udało Model malowany farbami Pactra: góra A33 , dół A109 całośc pokryta lakierem bezbarwnym matowym Pactra A48 Wzbogaci On moją kolekcję modeli z biało-czerwoną szachownicą Pozdrawiam Piotr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.bednarczyk Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Skoro nie było lekko to śmiało można stwierdzić, że się obroniłeś. Model ładny, fajne, niejednolite górne powierzchnie kamo, troszkę brakuje konsekwencji bo dolne z kolei bardzo jednolite i zbyt czyste. Pozdrawiam. RB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Mnie się bardzo podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Według mnie udany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Chylę kapelusza, to jest przykład jak oto z mydelniczki powstaje bardzo ciekawy model i do tego w wersii szkolnej, czyli już w podstawie mniej atrakcyjnej. Model ma swoje drobne mankamenty, ale w całości jest po prostu piękny. -należy się- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinS Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Mnie też sie bardzo podoba. Nietypowa sylwetka zwraca na siebie uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts