Sudus Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam ! Przedstawiam Wam mój najnowszy "ulepek"- szkolną Peszkę. Nie przedstawiam go do oceny bo wiem,że nie jest wykonany na poziomie który jest reprezentowanyn przez większośc forumowiczów gdyż jestem świadom tego co w nim jest niedopracowanego. Napisze tylko,że udało mi się go skleic A tak naprawdę miałem już go dosyc i zostawiłe go w tej formie jaką prezentuję. Prace przy nim to KOSZMAR. W porównaniu do wersji bojowej którą miałem okazję już prezentowac tutaj - viewtopic.php?f=64&t=28596 Tworzywo z jakiego wykonano wypraski to jakieś nieporozumienie !!! Rozwarstwiające się,przy próbach jego obróbki typu szlifowanie i nacinanie nowych linii podziału tworzywo doprowadzało mnie do szału. Ale jakoś się udało Model malowany farbami Pactra: góra A33 , dół A109 całośc pokryta lakierem bezbarwnym matowym Pactra A48 Wzbogaci On moją kolekcję modeli z biało-czerwoną szachownicą Pozdrawiam Piotr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Skoro nie było lekko to śmiało można stwierdzić, że się obroniłeś. Model ładny, fajne, niejednolite górne powierzchnie kamo, troszkę brakuje konsekwencji bo dolne z kolei bardzo jednolite i zbyt czyste. Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Według mnie udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Chylę kapelusza, to jest przykład jak oto z mydelniczki powstaje bardzo ciekawy model i do tego w wersii szkolnej, czyli już w podstawie mniej atrakcyjnej. Model ma swoje drobne mankamenty, ale w całości jest po prostu piękny. -należy się- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Mnie też sie bardzo podoba. Nietypowa sylwetka zwraca na siebie uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi