Lukas Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam! Mała winietka dla zabicia czasu i odskoczni od dużych projektów. Wieża to model RPM, a figurka pochodzi z Aires (główka zmieniona na Horneta). Malowane wszystkim co było pod ręką. Więcej fotek za jakiś czas na mojej stronie. Zapraszam do komentowania. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz G. Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam! Jak dla mnie super Podobają mi się zwłaszcza te wszystkie graty na wieży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Figurka poprostu zaj....ta Wielkie gratulacje dla Ciebie No i proszę o więcej fotek PS. Sam wpadłeś na pomysł zrobienia tego oficera na tej wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 bardzo fajna.........to jest skala 1/35??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Dziękuję Panowie za komentarze! Figurka to oczywiście 1/35, a pomysł wpadł mi do głowy dużo wcześniej, ale nie miałem czasu na jego realizację. Ta wieża to początek serii, Pantherturm jest drugim w kolekcji, a robi się już następna. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 no zajjebi.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Super extra ,witam kolegę sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 No No całkiem ładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Jaaaaaaki kotlet odgrzany Półtora roku To jak już odgrzewamy to ja się wypowiem: Fajniutko - szczególnie podstawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 To i ja odgrzeje : Figurka oczywiście jest kapitalna ale wygląda jakby miała mundur z gumy- słabo wymatowana Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 bardzo fajne.Podstawka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi