Artur D. Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Mam problem z usunięciem resztek kleju z masek Montexu na oszkleniu, jakim preparatem mogę bezpiecznie usunąć resztki kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja usuwam chusteczkami lub sprejem do czyszczenia okularów. Oczywiście tak by nie mazać po pomalowanych częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki Marku, chociaż noszę okulary to nie posiadam takowych cudeniek, ale muszę poszukać i się wykosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak by co....to znam agenta od Providenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Dzięki Marku, chociaż noszę okulary to nie posiadam takowych cudeniek, ale muszę poszukać i się wykosztować W Lidlu takie cudeńka "W5" są po 6 zł za 100 szt. Polskie z Wrocławia były o wiele lepsze, ale już chyba nie do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 2 Maja 2013 Autor Share Napisano 2 Maja 2013 Znalazłem takie cudo u siebie w szafce i działa Specyfik jest z f-my HAYNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi