Artur D. Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Mam problem z usunięciem resztek kleju z masek Montexu na oszkleniu, jakim preparatem mogę bezpiecznie usunąć resztki kleju Cytuj
marek d Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja usuwam chusteczkami lub sprejem do czyszczenia okularów. Oczywiście tak by nie mazać po pomalowanych częściach. Cytuj
Artur D. Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki Marku, chociaż noszę okulary to nie posiadam takowych cudeniek, ale muszę poszukać i się wykosztować Cytuj
marek d Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak by co....to znam agenta od Providenta. Cytuj
Marak Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Dzięki Marku, chociaż noszę okulary to nie posiadam takowych cudeniek, ale muszę poszukać i się wykosztować W Lidlu takie cudeńka "W5" są po 6 zł za 100 szt. Polskie z Wrocławia były o wiele lepsze, ale już chyba nie do dostania. Cytuj
Artur D. Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 Znalazłem takie cudo u siebie w szafce i działa Specyfik jest z f-my HAYNE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi