Wojciech Butrycz Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Czyżby wreszcie porządny Jak-1b w tej sklai? Ciekawe jaka będzie cena? 18 wersji malowań !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 O żesz ...! Ta surówka wygląda rewelacyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Ładnie wygląda, 3 lata temu bardzo bym się tym przejmował i chciał mieć. A tak zgodnie z prawem Murphy'iego zestaw jest ogłaszany pod koniec budowy . Oby nie skończyło się jak zwykle, wszyscy będą chcieli mieć, a warsztatów potem 0, galerii w porywach 1 do półtora (tak było z Su-7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 2 Maja 2013 Autor Share Napisano 2 Maja 2013 Mikołaj 75: Masz rację, ale u mnie tak prawie zawsze, model zdobyty, ale trzeba czekać na dodatki, nie dotyczy to w.w. Jaka-1b Armory, bo on będzie miał blachy, a kalki (do polskiego Jaka-1b)+ ew. blaszki PART już czekają, ale do unikatowego Su-7 (nie wiadomo jakie będą losy Su-7 BKŁ, ew. U, bo to wszystko zniknęło z katalogów na stronach rosyjskich i ukrainskich), warto było poczekać na dodatki Pavli i blaszki MH- na zdjęciach poniżej. Na marginesie: nie wiem czy Modelsvit nie przejechał sie na Rusłanie-za cenę prawie 2000,-zł ile on tych modeli mógł sprzedać? A tak się fajnie zapowiadało, miałem nadzieję, że poprzez Su-7BKŁ, U dojdą do Su-20, a potem NARESZCIE do porządnych Su-17/22 w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Wytłumaczcie mi proszę na czym polega niechęć producentów do myśliwców WWS Naprawdę lepiej się opłaca zrobić model niemieckiego/japońskiego samolotu który w najlepszym przypadku powstał w jednym egzemplarzu niż maszyny której powstało kilka tysięcy egzemplarzy Pytam się oczywiście w kontekście zestawów wtryskowych. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Na tym samym co w przypadku wszystkich innych pozostałych. Widać kto tak na prawdę wygrał wojnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Takie będą malowania i blachy w tym modelu. Cena "tylko" 59,99 USD w modelsua.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi