Jacek K Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 Przymiarka podwozia i klap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 Wykazałem się pewną niecierpliwością i poskładałem na sucho model do stanu, w którym mógł stanąć na własnych „nogach” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Zużyłem „ Już wszystkie wcześniej przygotowane części do Miga. Teraz jeszcze ogólne poprawki, kilka dni podglądania w celu wyszukania wcześniej nie wykrytych baboli i finito. Śmigło jeszcze na plastelinę, przykleję je na końcu bo teraz tylko przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Kilka dzisiejszych fotek. Środkowa część oszklenia już na miejscu. Ślady eksploatacji w zasadzie skończone. Do zrobienia ostatni napis i końcowy szlif wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi