RH Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 I jeszcze jeden modelik ,Tym razem coś z początków XX w. a dokładnie z okresu wojny światowej 1914-1918 czyli Pfalz DXII Tutaj nic nie będę pisał.Po prostu sobie oglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Fajne wykonanie! Mam zamiar zabrać się za SPADA XIII z Eduarda, więc tematyka dla mnie jak najbardziej na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Zawsze podziwiam modelarzy pracujących przy dwupłatowcach. Ten model jest super tylko te wielokąty na skrzydłach nie są chyba malowane ? Bo jeśli tak to głęboki ukłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Maja 2013 Autor Share Napisano 5 Maja 2013 Zawsze podziwiam modelarzy pracujących przy dwupłatowcach. Ten model jest super tylko te wielokąty na skrzydłach nie są chyba malowane ? Bo jeśli tak to głęboki ukłon Kto by się teraz bawił w malowanie ,jeżeli na rynku jest do wyboru duża ilość lozeng w postaci kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 A tego to nie wiedziałem pewnie dlatego, że dwupłaty to nie moja działka zainteresowań wolę stalowe ptaki z lat 1939-45. Tak czy siak gratuluję modelu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi