RH Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 I jeszcze jeden modelik ,Tym razem coś z początków XX w. a dokładnie z okresu wojny światowej 1914-1918 czyli Pfalz DXII Tutaj nic nie będę pisał.Po prostu sobie oglądajcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Fajne wykonanie! Mam zamiar zabrać się za SPADA XIII z Eduarda, więc tematyka dla mnie jak najbardziej na czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator86 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Zawsze podziwiam modelarzy pracujących przy dwupłatowcach. Ten model jest super tylko te wielokąty na skrzydłach nie są chyba malowane ? Bo jeśli tak to głęboki ukłon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted May 5, 2013 Author Share Posted May 5, 2013 Zawsze podziwiam modelarzy pracujących przy dwupłatowcach. Ten model jest super tylko te wielokąty na skrzydłach nie są chyba malowane ? Bo jeśli tak to głęboki ukłon Kto by się teraz bawił w malowanie ,jeżeli na rynku jest do wyboru duża ilość lozeng w postaci kalek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator86 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 A tego to nie wiedziałem pewnie dlatego, że dwupłaty to nie moja działka zainteresowań wolę stalowe ptaki z lat 1939-45. Tak czy siak gratuluję modelu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts