SKAYRAIDER Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 (edytowane) Witam Tak jak zapowiedziałem, ciąg dalszy po ciężkich bojach. Kabina, tablice i drzwi do M-18. Zdjęcia nie najlepszej jakości ale widać to co trzeba zobaczyć. Muszę kupić statyw do aparatu. Tablice osobno, pomalowane czarnym półmatem. Pozdrawiam Marek Edytowane 5 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 (edytowane) Witam Wszystkich ! ! ! DROMADER Z ŻYWICY GOTOWY ! ! ! Kalkomanie będą w połowie kwietnia w/g zapewnień TECHMODU. Ja jestem gotowy i zaczynam sklejać mój model na zawody w październiku. Ostatnie zdjęcia z przedniej szyby do M-18 Dromader. Podaję dane wielkości modelu w skali 1:35 rozpiętość - 505 mm długość - 270 mm wysokość - 105 mm Pozdrawiam Marek Edytowane 5 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Normalnie miodzio Marku daj jakies fotki calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 Postaram się jutro zrobić i włożyć na stronę. Marek OJ BĘDĄ NIESPODZIANKI !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? I TO JAKIE !!!???!!!?? Rozbisurmaniłem się tym M-18, po 12/14 godzi siedzę w modelarni. Oby zdrowia starczyło. Potrzebuję dobre rysunki techniczne do WILGI !!!!!!!! ZWYMIAROWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Czemu ma niesymetryczny wiatrochron, względem przodu kadłuba?? Poza tym rewelacja :-)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Potrzebuję dobre rysunki techniczne do WILGI !!!!!!!! O! Czyzby nastepny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 20 Marca 2008 Autor Share Napisano 20 Marca 2008 Czemu ma niesymetryczny wiatrochron, względem przodu dokładnie pokaż o co chodzi, zdjęcia są robione pod katem więc nie wiem co z tym wiatrochronem. Może dasz dokładny rysunek ?!?! Może krzywo przykleiłem folię na oszklenie, spieszyłem się. Może będzie Wilga ale zależy to od dokumentacji TECHNICZNEJ, zdjęcia mam. marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Witam Szanownych Kolegów ponownie po długiej nieobecności !!!!!! Gotowy M-18 Dromader w skali 1:35 Budowa od początku do końca pod tym adresem: http://skyraider.fotosik.pl/zdjecia Pozdrawiam Marek Wierzchowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Bardzo ładne latadełko. Czy przypadkiem nie można zakupić tego albo podobnego zestawy na jednym z portali aukcyjnych?? PZDR Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi