ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 genialna robota. Mieszkam koło torów i chyba zacznę się przyglądać pociągom bardziej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Po prostu cuda! Jeden lepszy od drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Ostatnio rzuciło mi się na jakimś blogu. Nie wiem gdzie to wrzucić więc ląduje to tutaj. Jak coś źle zrobiłem to sorki wielkie. Mam zamiar się tam wybrać, tym bardziej że od miasta gdzie mieszkam mam zaledwie 70 km. A tu stronka do całości http://www.borowiecmakieta.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Czy widoczne na lokomotywach sprzęgi i węże są własnej roboty czy też pochodzą z jakichś zestawów waloryzacyjnych. Jeśli tak to gdzie je dostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Dopiero teraz tutaj trafiłem - fantastyczna robota Miałbyś jakąś fotkę zbiorczą swojej kolekcji? Chętnie bym spojrzał na ten ogrom w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 PHOTOBUCKET ech...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi