Erni Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Model skończony jakiś czas temu, czas pokazać go światu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Super Jeden z bardziej efektownych zestawów. Nie ma jak Smok z Aligatorem na grzbiecie. A tak poważnie bardzo efektownie zrobione, ślady eksploatacji i brudzenie. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Te zacieki na pojeździe gąsienicowym po bokach są zrobione tą metodą "biedronki" z farb olejnych? Jak tak to jakich? Bardzo ładny model:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Maja 2013 Autor Share Napisano 17 Maja 2013 Fajnie że się podoba. Zacieki to nic innego jak pigmenty wytarte na mokro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Tak, jakość sama w sobie. Strasznie wielki musi być ten komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Właśnie o rozmiar draństwa miałem spytać... bardzo dobra robota, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Maja 2013 Autor Share Napisano 17 Maja 2013 nie jest taki wielki ledwo ma pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 też chce już tak ładnie sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Model bardzo mi się podoba, ale chciałem się spytać jak zrobiłeś zakurzenie na oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Kawał porządnej modelarskiej roboty. Malowanie bardzo mi przypadło do gustu. Bardzo efektownie wygląda ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Widziałem, podziwiałem, klasa! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Jakoś mi umknął ten wątek, ale już dorzucam swoje 3 grosze ;) Moim zdaniem to jeden z najefektowniejszych modeli w 1:35 i znakomicie Ci wyszedł Bardzo podoba mi się postawienie LVT na pace. Może kiedyś i ja go zmajstruję, ale póki co za małe fundusze i trochę mnie przeraża wielkość tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi