axel1st Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Model to Tamiya 1:48, zwaloryzowana blaszkami Abera, resztkami blaszek, drucikami... Figurant to połączenie Tamijki (korpus) i żywicznej główki. Lufy ( działo i eMGolec ) to wyrób f-my RB. Szpej na tyle pochodzi z zestawu kettenkrada. Łańcuszek RB. Malowanie- farby Lifecolor i Pactra, oleje noname artystyczne ( tzw.). Weathering- MIG, AK Interactive i Lifecolor. Wątek warsztatowy- http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=331&t=28591 Zapraszam do oglądania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Bardzo fajny model, delikatnie ubrudzony tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Model mi się podoba, tylko ten łańcuch ma okropny kolor - powininen być chyba ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 No ładne cacko, morz tylko załogant trochę za czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 dzięki co do figuranta przyznaję się bez bicia, że dopiero uczę się malowania figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Bardzo udany model. Brudzenie bez przesady i fajne malowanie. Tylko jak już napisał Krzychu ten łańcuch! Ni rdza, ni to miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Oki, zmienię, żeby był ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Model ładny - nie do końca podoba mi się brudzenie kół choć fotki za słabe by dokładnie ocenić ten element. Z tego samego powodu nie da się ocenić figurki, której na żadnej fotce nie widać wyraźnie. O łańcuchu już nie będę pisał Szkoda, że nie dałeś większych zbliżeń by można było zobaczyć technikę robienia obić i zabrudzeń. Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 No niestety fotograf narazie ze mnie żaden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 No niestety fotograf narazie ze mnie żaden... Ze mnie też, w związku z czym poszedłem za radą by robić fotki w naturalnym dziennym świetle. Dzięki temu w moich 48-kach jestem w stanie robić nawet spore zbliżenia. A w ogóle to zapomniałem Ci dać "dodatkowe punkty" za zrobienie modelu w jedynej słusznej skali - oby jak najwięcej 48 -ek RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Spróbuję Tak, 48-ki napewno jeszcze będą, mam ich parę w szafie ( i planach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Modelik bardzo ladnie sie prezentoje brudzenie w sam raz podstawka tez jedynie klamoty z tylu troszke monotonne tzn wiecej koloru dla urozmaicenia ale to kwestia gustu Mam w planach tez takiego ale cos ciezko na wyspach dstac albo ja za slabo patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulharris86 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 nice photos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi