Tremac Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Dzieki panowie. Mimo waszych opini nie zniechecam sie i bede was meczyl dalej Dalem kolor bazowy i wyglada to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 No i dobrze. Jakiej firmy ta farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Idziesz dalej bo ja jestem strasznie ciekaw jak się zakończy ta praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 No i dobrze. Jakiej firmy ta farba? Farby to vallejo olive drab, us green,kapeczka yellow orche, i jeszcze mniejsza kapeczka track cos tam z palety panzer. Ogolnie to jeszcze nie dzialalem w tym koloze i niejako troche po omacku sie poruszam. Idziesz dalej bo ja jestem strasznie ciekaw jak się zakończy ta praca Teraz troche spowolnie tempo bo wiekszosc tego co do tej pory zrobilem odbywalo sie w pracy gdzie nie bardzo sa warunki do tego a malunki to juz wogole. Tymczasem zajme sie klamotami z tylu co by mogl poskladac juz do kupy wszystko i linki pomontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Heh.Tez bym chcial w pracy modelowac A ja widze w tym modelu super brudasa,myle sie?Bez wnikania w detale,stworzyc bryle i ja na maxa usyfic.Kibicuje za brudaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 Fajne zdjecie brudaska widzialem ale do tego trza jakas podstawke zmajstrowac a u mnie z tym kiepsko czasu i checi brak. Malowanie idzie jak krew z nosa zaczolem meczyc detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Piękne Panie, piękne. Nikt nie robi konwersji w 35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Fajnie ci malowanie tych detali wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Piękne Panie, piękne. Nikt nie robi konwersji w 35? Jak to, a po co Ci konwersja jak Italeri robiło kompletny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Fajnie ci malowanie tych detali wychodzi. Zgadzam się z przedmówcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Gumowy01 Gdzie u nas to dostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Druga ręka allegro, eBay, pojawiają się i nie są w wygórowanych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 Dzieki panowie za motywojce komentaze. Chociaz coraz trodniej malowanie mi idzie. Co do 1:35 Tasca ma w swojej ofercie tez takiego dziwaka http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tasca/tasca35026.html Nawet w jadar widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Mozna powiedziec ze gotowy jeszcze tylko popstrykac fotki i wstawic do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Efekt końcowy bardzo pozytywny. Wstawiaj zdjęcia do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Prezentuje się wyśmienicie. Szykujesz go na wystawę w Telford? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Bardzo fajnie ci wyszedł. Szykujesz go na wystawę w Telford?No ja myślę. Tylko go nie zapomnij zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Dzieki panowie Postaram sie wstawc jakies fotki w wolnej chwili ale narazie takowej nie posiadam Marcin Krzysiek Model szykuje na wystawe ale chcialbym jeszcze polski akcent zabrac ale czy sie uda dokonczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Fajnie wyglada z tym slimaczkiem z przodu;jakby ryba z rzeki wyskoczyla. A powaznie pomimo byka producenta model prezentuje sie super;ciekawe bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Trzeba bylo woz sprawdzic w boju Podziekowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi