makinen Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Zestaw "Zvezda", koła Panzer Art. Wrażenia- spodziewałem się gorszego badziewia, choć do "jakości" Italeri jestem przyzwyczajony. Miła odskocznia od ławeczek w cargo i montowania zestawów BFT w nowszych wersjach . Wnętrze zamknięte, wyposażenie wieży w środku zbudowane od podstaw. Chętnie zbudowałbym drugi taki pojazd w późniejszej wersji w malowaniu z konfliktu na Bałkanach przykładając się jeszcze bardziej do kabiny i detalowania wieży- może wyjść super efektowny model. Kilka babolików pewnie jest, nadal uczę się stosować wash (kiedyś trzeba się będzie wreszcie nauczyć i przestać to pisać). Fotosy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Piękny,perfekcyjny model Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam, model robi bardzo pozytywne wrażenie. U mnie leży na półce tyle że z Itki. I czeka. Może się doczeka... Dzięki Twojej galerii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 ładny model, może jedynie wash troszkę mocniejszy by mu się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 A czy musi być ubabrany po sam dach. Bardzo ładnie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi