Jakub 24 Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Witam. Ostatnio udało mi się ukończyć figurkę piechociarza amerykańskiego firmy Ceasar w skali 1/72. Proszę o opinię: Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alice Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Jak się właśnie okazało, ostatnie figurki wrzuciłem tu w 2011 roku ;) Jakoś później zapomniałem o tym forum i nie wrzucałem zdjęć moich żołnierzy z przyszłości. Aczkolwiek teraz pochwalę się ładnymi figurkami łowców orkowych, których można było oglądać w pierwszej części Hobbita, i których jeszcze zobaczymy w kolejnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koralgol4 Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Bardzo fajnie, podoba mi się malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawełg Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Jak malowałeś twarz w tej skali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub 24 Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Witam! Dzięki za odpowiedzi. Twarz malowałem najpierw farbą flesh base vallejo panzer aces, a później rozjaśniłem higlight flesh tego samego wytwórcy. Zarost pomalowałem mieszaniną czerni i bieli. Na końcu dałem olejny wash z farby brunt umber. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawełg Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Nigdy by mi nie przyszło do głowy malowanie twarzy farbą flesh base vallejo panzer aces. Muszę tego spróbować. Nie wychodzi mi malowanie twarzy, a jak malowałeś oczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub 24 Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Oczów nie malowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts