Jakub 24 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Witam. Ostatnio udało mi się ukończyć figurkę piechociarza amerykańskiego firmy Ceasar w skali 1/72. Proszę o opinię: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alice Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Jak się właśnie okazało, ostatnie figurki wrzuciłem tu w 2011 roku ;) Jakoś później zapomniałem o tym forum i nie wrzucałem zdjęć moich żołnierzy z przyszłości. Aczkolwiek teraz pochwalę się ładnymi figurkami łowców orkowych, których można było oglądać w pierwszej części Hobbita, i których jeszcze zobaczymy w kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo fajnie, podoba mi się malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Jak malowałeś twarz w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Witam! Dzięki za odpowiedzi. Twarz malowałem najpierw farbą flesh base vallejo panzer aces, a później rozjaśniłem higlight flesh tego samego wytwórcy. Zarost pomalowałem mieszaniną czerni i bieli. Na końcu dałem olejny wash z farby brunt umber. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Nigdy by mi nie przyszło do głowy malowanie twarzy farbą flesh base vallejo panzer aces. Muszę tego spróbować. Nie wychodzi mi malowanie twarzy, a jak malowałeś oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Oczów nie malowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi