darek76 Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 witam, kolegów chce zrobic model SPITFIRE MK. IX c 1/48 w malowaniu 316 plskiego dywizjomu mysliwskiego mam model hasegawy w tym malowaniu ale jest tez model eduarda tego typu malowani co wybrac ?darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Hasegawę w wydaniu Revella kupisz za nie złą cenę ale ......dojdzie koszt blaszki PE jeżeli chcesz coś dodać w kokpicie. Edek- masz blaszki, maski i kalkomanie do kilku malowań. Oba mam , polecam edauarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Też mam oba modele, o których piszesz i zdecydowanie polecam Edka - kupujesz model i masz w nim wszystko potrzebne do zbudowania świetnej repliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Eduard, Eduard, Eduard! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Oczywiście zdecydowanie Eduard. Choć zapominamy o całkiem niezłym geometrycznie ale wymagającym ICM-ie (i bardzo niskiej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Potwierdzam..mam na półce ICM i wyglada bardzo zachęcająco. Można w nim zrobić otwarty silnik i kmy w skrzydłach czego nie uraczysz w Eduardzie. Eduard z kolei powala nitowaniem powierzchni i jakością wykonania i jedt ze 3x droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi