darek76 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 witam, kolegów chce zrobic model SPITFIRE MK. IX c 1/48 w malowaniu 316 plskiego dywizjomu mysliwskiego mam model hasegawy w tym malowaniu ale jest tez model eduarda tego typu malowani co wybrac ?darek Cytuj
marek d Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Hasegawę w wydaniu Revella kupisz za nie złą cenę ale ......dojdzie koszt blaszki PE jeżeli chcesz coś dodać w kokpicie. Edek- masz blaszki, maski i kalkomanie do kilku malowań. Oba mam , polecam edauarda. Cytuj
Desaxe Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Też mam oba modele, o których piszesz i zdecydowanie polecam Edka - kupujesz model i masz w nim wszystko potrzebne do zbudowania świetnej repliki Cytuj
fiedotow Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Oczywiście zdecydowanie Eduard. Choć zapominamy o całkiem niezłym geometrycznie ale wymagającym ICM-ie (i bardzo niskiej cenie) Cytuj
error.exe Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 Potwierdzam..mam na półce ICM i wyglada bardzo zachęcająco. Można w nim zrobić otwarty silnik i kmy w skrzydłach czego nie uraczysz w Eduardzie. Eduard z kolei powala nitowaniem powierzchni i jakością wykonania i jedt ze 3x droższy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi